GSM Магазин - Най-новите модели, на най-ниски цени!

[ ... ] покупки
Към касата
VirtueMart
Количката Ви е празна.
×

Вие сте тук:

Начало » Помощен център


За ваше улеснение, ние от екипа на GSMGet.com създадохме тази секция, с която ще ви помогнем да работите по-лесно с нашият онлайн магазин. Ние направихме един наистина лесен за работа и същевременно приятен магазин, който ще продължаваме да развиваме и за в бъдеще. По-долу ще намерите няколко кратки точки и категории, които ще ви ориентират по-бързо в нашият сайт.

Начало - това е нашата начална страница, в която ще намерите актуална информация за последно добавени продукти в GSM апарати, телефони на промоция, рекламни материали за най-изгодните продукти в нашият магазин, списък на категориите в магазина, търсачка за по-бързо търсене в сайта, главно и няколко второстепенни менюта.

Последни продукти - в този модул на първа страница ще намерите най-новите апарати в нашият магазин. Може да разгледате продукта или да го закупите директно от нашият онлайн магазин, като го добавите във вашата количка.

На Промоция - най-атрактивните ни оферти за момента. Специално за вас, ние подбираме най-добрите и изпитани марки и правим промоции, на които дори вие не можете да устоите. Уверете се!

Категории с продукти - всички главни категории на предлаганите от нас продукти. Разлиства нашият онлайн магазин.

Търсене в магазина - можете да използвате нашата търсачка, за да намерите точно това от което имате нужда, без излишно търсене в категории и подкатегории.

Приемаме плащания с - модул с начините за плащане в нашият онлайн магазин. Можете да се възползвате и да платите онлайн чрез PayPal.com, Epay.bg или просто да поръчате с наложен платеж.

Регистрация - функция за регистрация в нашият онлайн магазин. Регистрацията е задължителна за всеки, който желае да поръча определени продукти от нашият магазин онлайн. Чрез нея веднъж записани личните си данни и адреса за доставка, няма да са нужни при повторна поръчка, а ще се попълват автоматично, след като се идентифицирате с вашето потребителско име и парола. Не разкривайте паролата си на никой!

Вход - функция в нашият сайт, чрез която можете да се идентифицирате, след като вече сте направили своята регистрация. Тя потвърждава вашата самоличност и съдържа лични данни за поръчки.

Количка - модул в сайта, който показва състоянието на вашата поръчка. Всички избрани продукти по време на разглеждане в нашият онлайн магазин се събрат във вашата количка, след което можете да ги поръчате онлайн с няколко лесни стъпки.

За контакти - в тази секция ще намерите нашите детайли за контакти. Задавайте вашите въпроси чрез онлайн формата ни, а ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден.

Новини - нашите потребители се радват и на оригинална секция с новини, където можете да прочетете последните новости около мобилните апарати и доставчици, или просто да потърсите новините, които ви интересуват! Използвайте и нашата търсачка за по-бързо намиране на информация в сайта ни.При проблеми с нашият онлайн магазин по време на работа с него, моля уведомете ни веднага от секцията
За Контакти, или директно на телефон 0877598812 и на email адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


Посетете gsmget.com на ShopMania BGtop